Poďakuj sa a pomôž

  • Prečo ďakovať?

    Lebo vaše “VĎAKA“ pomôže.

    Tento rok sme sa rozhodli ďakovať pre šťastný život svorky vlkov v bratislavskej ZOO. Dnes žije v ZOO malá svorka, ktorú tvorí alfa pár a jedna samička, ich dcéra. Chovné zariadenie, ktoré obývajú nevytvára ideálne podmienky pre chov a aj preto musela bratislavská ZOO v uplynulých rokoch viacero prírastkov do svorky rozdeliť do iných ZOO. VĎAKA Vašim poďakovaniam môžeme prispieť na vybudovanie nového výbehu, kde sa budú lepšie cítiť nielen samotní vlci, ale aj návštevníci ZOO ich budú môcť lepšie pozorovať. Nový výbeh pre vlky bude situovaný v zalesnenej časti ZOO a návšteva vlka tak bude veľmi verne pripomínať jeho prirodzené prostredie. Tí vlci budú jednoducho šťastnejší a budú sa môcť opätovne rozmnožovať.

    Stačí jedno ďakujem a TIPOS , národná lotériová spoločnosť, a.s. prispeje za Vás na vybudovanie nového výbehu pre vlky sumou 0,10 centa. Minulý rok sme takto získali 110 137 poďakovaní. Tento rok to musíme prekonať.

    VĎAKA VÁM SA TO NEPOCHYBNE PODARÍ

  • Myšlienka

    TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. sa rozhodla rozdávať radosť na všetky strany a pripravila unikátny projekt VĎAKA.

    Vedeli ste, že ľudia, ktorí v živote cítia vďačnosť sú oveľa šťastnejší a zdravší? Rovnakú radosť potom pociťujú tí, ktorým svoje „VĎAKA“ doručíte.
    Preto sme pre vás pripravili originálnu cestu ako vyjadriť vaše uznanie, spokojnosť, a hlavne vďaku za pomoc tým, ktorí si to zaslúžia.

    Však ste sa už dlho nepoďakovali len tak? Buďme vďační aj za každodenné maličkosti, lebo tie tvoria mozaiku šťastia.

September je mesiac vďaky

Na prvú lavínu vašich poďakovaní je pripravený už tohtoročný september.

A prečo sme pre štart nášho projektu zvolili práve tento mesiac? Pretože 21. september je svetový deň vďačnosti. Prvý raz ho oslávili na Havaji počas Dňa vďakyvzdania v roku 1965. Práve tento deň je príležitosťou prejaviť svoju vďačnosť a uznanie, oceniť ľudí, ktorí si to zaslúžia a poukázať na významné veci ale aj zdanlivo obyčajné maličkosti, z ktorých sa skladá náš svet.

A keďže našim cieľom je rozdať čo najviac radosti, projekt VĎAKA sme nastavili ako dlhodobú aktivitu.