Aktuálne info

Za tri týždne sa poďakovalo viac ako 36 tisíc Slovákov

Obrázok

Viac ako 36 tisíc poďakovaní pribudlo za tri týždne na stránke www.vdaka.sk, ktorú 4.septembra 2014 spustila spoločnosť TIPOS. V priemere si tak denne navzájom poďakuje viac ako 1 700 Slovákov. Za každé „vďaka“ TIPOS prispieva do pomyselnej pokladničky 10 centov, ktoré budú budúci rok použité na podporu bezplatného verejného korčuľovania po celom Slovensku.

 „Chceme od ľudí iba jedno – aby sa komukoľvek a za čokoľvek poďakovali buď cez našu stránku www.vdaka.sk, alebo cez sociálne siete Facebook, Twitter a Instagram. Prípadne pripnutím lístočka na našu putovnú stenu vďaky,“ povedal generálny riaditeľ TIPOS, národná lotériová spoločnosť a.s., Ladislav Kriška a dodal, že desaťtisíce poďakovaní prináša okrem vyzbieranej sumy aj veľa zábavy.

 „Na www.vdaka.sk, nájdete obyčajné poďakovania typu „ďakujem“, ale aj naozaj bizarné a niekedy aj veľmi smiešne „ďakovačky“, ktoré pobavia. Návštevníci stránky www.vdaka.sk na nej zotrvávajú v priemere takmer 4 minúty, čo je neklamným znakom, že „ďakovačky“ sú zaujímavým čítaním,“ povedal Kriška.

 TIPOS plánuje v akcii pokračovať až do konca roka a „vyďakované“ peniaze v roku 2015 poslúžia na podporu bezplatného verejného korčuľovania po celom Slovensku. „Každý kto sa poďakuje „len tak“ zistí, že obyčajné slovíčko „VĎAKA“ prináša veľmi príjemné pocity. Naozaj stojí za to si to vyskúšať,“ povedal Kriška a dodal, že projekt VĎAKA sa stane do budúcnosti súčasťou firemnej kultúry a identity spoločnosti TIPOS.